Info over de methodes voor lekdetectie

Gezien de complexiteit van een lek ondergronds en de vele variabelen die hier een invloed op kunnen hebben, is het van essentieel belang op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Daarom investeren wij enerzijds in constante bijscholing van ons team en anderzijds in nieuwe wetenschappelijke technieken. Zo blijven we on top of the game en kunnen we een excellente service bieden aan onze klanten aan een vooraf gekende prijs.

A L'eau Zwembaden & Lekdetecties beschikt over een doorgedreven expertise en gespecialiseerde apparatuur. We dienen uw zwembad niet te ledigen, wat een besparing betekent van water- en verwarmingskosten en toch wordt uw zwembad en leidingwerk volledig nagekeken.

Indien noodzakelijk beschikken wij over een duikservice in eigen beheer om moeilijk bereikbare plaatsen grondiger te inspecteren. Eventueel voorziet A L'eau een all-in one formule, waarbij we niet stoppen na de detectie, maar ook overgaan tot herstelling. Als gediplomeerd folielasser en geregistreerd aannemer beschikken wij over de nodige vakkennis om deze opdracht succesvol af te ronden.