Zwembadaudit bij aanschaf nieuwe woning


Als u een aankoop van een woning overweegt met een zwembad,( zwem-)vijver of waterpartij, maar u beschikt niet over de nodige kennis of u vertrouwt het niet, dan is het raadzaam om een inspectie te laten uitvoeren. Zo weet u op voorhand wat u koopt en komt u achteraf niet voor verrassingen of kosten te staan.

Wij hebben al verschillende keren gezien dat een woning te koop gesteld wordt, wegens aanhoudende problemen met het zwembad, die niemand opgelost krijgt. U moet er niet aan denken dat u voor eindeloze kosten komt te staan na de aankoop van uw droomwoning. Bij mooi weer en helder water presenteert een zwembad mooi en smaakt naar meer. Maar na de aanschaf komt u dan tot de conclusie dat u veel water verbruikt en vraagt u zich af of dit normaal is.

A L'eau Lekdetecties beschikt over de nodige expertise en vakkennis om uw bad te onderwerpen aan een volledige technische audit :

• Lekdetectie op het leidingwerk
• Lekdetectie op de bekleding van het zwembad
• Conditiemeting van de technische installatie
• Test uitvoeren op de automatische afdekking
• Controle van meet- en regelapparatuur m.b.t. waterbehandeling
• Nazicht van de hydraulische installatie:
   -Pompen en filters
   -Afsluitkranen
   -Verlichting
   -Verwarming
   -Zonnepanelen
   -Warmtewisselaar

Op deze manier komt u achteraf niet voor onvoorziene kosten te staan, nadat u net geïnvesteerd heeft. Meten is weten: laat u niet misleiden door het aantrekkelijke plaatje. U kan meer informatie aanvragen via deze link